Om oss

Tusenvis av flotte boligeiendommer i alle prisklasser og standarder søker nye eiere.

Fortell oss hva du ønsker deg og vi bistår deg med å finne den rette eiendommen.

Via vårt kontaktnett, blir du fulgt opp i hele prosessen på en sikker og ordentlig måte. Kontrakt og hele oppgjøret går via advokatfirma I Spania med norsk personell. Alt skjer i meget sikre og trygge former.

Sammen med dyktige medhjelpere kvalitetssikres hele kjøpsprosessen din fra A-Å. Advokatfirmaet sjekker at eiendommen du kjøper har alle nødvendige tillatelser og lisenser og er fri for heftelser. Dette er et av de viktigste punktene.

Når du har funnet endel eiendommer som er av interesse, reiser du ned til Spania for visninger. Her blir du møtt av den lokale megleren, som eksklusivt vil følge deg rundt på visningene. Megleren i Spania viser ikke frem eiendom til mange samtidig, kun skreddersøm rundt hver enkelt kunde. På denne måten får du sett kun de eiendommene som er av interesse for deg.

Når du har funnet en eiendom som er av interesse, hjelper advokatfirmaet deg med å sende inn bud på eiendommen. Advokatfirmaet kvalitetssikrer resterende del av kjøpsprosessen( herunder bestilling av strøm, vann, spansk personnummer), og sørger for at du til slutt mottar ferdig tinglyst og heftelsesfritt skjøte på eiendommen.

Ta kontakt og vi er klare til å hjelpe deg!

 

Design og hosting: Senson AS