Referanser

Bodil og Roger Arnesen:

«Vi ble gjennom Casa anbefalt riktig eiendomsmegler i Spania. Megler var 100% vår mann fra dag en.

Takket være hans oppfølging og evne til å sette seg inn i våre ønsker og krav, fikk vi vår drømmeleilighet i Elviria, Costa del Sol.

Det som også er viktig er at selv etter at handelen er avsluttet, er hans service på topp. Han hjelper oss med lokale håndverkere som leverer til avtalt tid og pris.

Casa anbefalte oss også en god advokatforbindelse i Marbella. Utrolig profesjonelle og hyggelige mennesker.

For oss var det viktig å bli guidet på en sikker måte når vi skulle kjøpe eiendom i Spania.»

* * * * *

Karin og Svein Trosdahl:

«Prosessen startet med at vi tok kontakt med et norsk autorisert eiendomsmeglerfirma med god erfaring på kjøp av eiendommer på Costa del Sol i Spania.

Selskapet satte oss straks inn i prosessens ulike faser og begrunnet faglig og greit de forskjellige sidene ved prosessen.

Informasjonen ga oss sikkerhet i at den anbefalte fremgangsmåten var den beste for oss, både økonomisk, juridisk og praktisk. Presentasjonen ga oss følelsen av faglig kompetanse og erfaring.

Kartleggingen og visningene av leilighetene i Estepona ble gjennomført av megler i Spania. Denne delen av prosessen var preget av aktivitet, fyldig informasjon og god service. Vi hadde ganske snart en klar oppfatning av hva vi ønsket, og ba megler legge inn bud for oss. Budprosessen gikk hurtig og greit, og vi var svært fornøyd med resultatet.

Det norske advokatfirmaet i Marbella var raskt inne i bildet, tok de nødvendige initiativ og ga oss relevante råd og anvisninger. Den videre juridiske oppfølgingen ble utført sikkert og effektivt. Personalet ved advokatkontoret opptrådte både profesjonelt og hyggelig.

I det hele tatt var hele prosessen med eiendomskjøpet svært tilfredsstillende»

*****

Ingar Brokke:

«Vi var i markedet for å kjøpe leilighet i Spania, men var veldig usikre på hvordan vi skulle gjennomføre en slik prosess på en sikker og effektiv måte. Vi tok derfor kontakt med Gunnar M. Henriksen i AS CASA EIENDOM. Gunnar og hans partnere i Spania tok oss «i hånden» og leide oss gjennom prosessen, både mht. det å finne en leilighet samt det å gjennomføre selve eiendomsoverdragelsen. Hele prosessen ble gjennomført på en svært profesjonell måte og vi ble ivaretatt av engelsk og/eller skandinavisk språklige eiendomsmeglere/advokater som kjente til både spanske og norske regler. Vi har nå en fantastisk leilighet i vakre La Cala de Mijas, mellom Malaga og Marbella på den spanske solkysten»

*****

Design og hosting: Senson AS